Mycket nu....

2:a veckan på bibblan, börjar få kläm på system och sånt. Börjar lära mig vart alla böcker ska stå, alltså vart vilken bokstav börjar osv. Det finns ju några hyllor så att få koll på vart varje bokstav finns är ju en fördel. Och hur lär man sig det då? Jo man springer runt med alla återlämnade böcker.

Om det finns biljetter kvar på bussen åker jag på bokmässa i Göteborg på torsdag! Håller tummarna för att jag får plats!!


Nu är det mindre än 2 veckor kvar till Englandsresan. Skönt att jag har jobb igen så jag kan spendera lite pengar på shopping utan att behöva äta pasta med ketchup i en månad sen... Ska bli så kul att träffa Jacki & Andy igen!

Nu ska det lagas lite mat!

Ha det!

Nytt jobb igen...

Efter att ha varit i växeln hela sommaren blev jag så arbetslös igen i augusti. Men inte så länge som tur är! Jag ska jobba på biblioteket i alla fall året ut, sen får vi se. Jag hoppas ju självklart att jag får vara kvar där även efter nyår.

Annat som hänt... Sarah har flyttat hem till USA igen, kenneth har flyttat in hos mig tills dess att hans inresepapper är klara så även han kan flytta till USA.

Ja, jo det är la typ det som hänt... Just det, lilla katten har fyllt 1 år oxå!

//Anna

RSS 2.0