Kärlek!

Kan man vara kär i sitt arbete? Jag älskar mitt arbete! Jag trivs så himla bra där jag är nu, så om jag inte får vara kvar efter sommaren kommer jag att sörja något grymt. Håll tummar och tår att det finns nått för mig även i höst!!
Lön snart! Ska "slösa" lite pengar på verandamöbler och en cykel.
Ha det!

Sköna söndag!

Söndag igen! Veckorna går så fort! Jag har redan jobbat 2 veckor och jag trivs som fisken i vatten! Jag börjar vänja mig vid att bara jobba dag, inga kvällar eller helger . Det är så skönt! Att kunna se fram emot helgen när det är fredag är lite ovant, jag har ju jobbat helg de senaste 15 åren. Nästa vecka ska jag börja svara i telefon, yay! Tycker det känns som jag har fått kläm på det mesta redan.
I går fick jag städat ordentligt och så tvättade jag. Senare på kvällen gick jag och Maria en 2 timmars promenad, skönt att komma ut och röra på fläsket lite! I dag ska jag bara göra ingenting tror jag, kanske läsa lite eller sticka men annars bara slappa. Vill att det ska bli måndag så jag får gå och jobba igen!
//Anna

Upptagen till max!

Skulle man ju kunna tro att jag varit men nej, inte riktigt sant...  Men jag har ju börjat jobba! Jag ska jobba som växeltelefonist/receptionist på kommunen i sommar Kul som den men mycket att lära!
Jag jobar halvtid nu April ut och sen går jag på heltid i Maj.
Påsken firades med mat hos pappa. Skulle ha gått på marknaden men hade så ont i skallen att jag skippade den. Har ju ändå inga pengar att göra av med, än! När jag får lön ska jag köpa mig en cykel och nya möbler till verandan.
Idag ska Fia från gamla jobbet komma hit och hänga med mig! Ska bli så kul för vi har nog inte setts på nära ett år.
Gatan är sopad så kanske att jag tvättar mina fönster i morgon förutsatt att det inte regnar, skulle behöva klippa träden också men jag hinner!
Käka frulle nu kanske!
Ha det!

Snart påsk!

Jaha... påskvecka...  mmm... skulle kanske storstäda lite här hemma men idds inte...  väntar på att gatan utanför ska sopas så jag kan tvätta mina fönster. Konstigt nog har jag ingen som helst lust eller ork nu när jag har all tid i världen att göra det , men så snart jag börjar jobba blir det andra bullar!
Ska bli så skönt att ha en anledning till att gå ur sängen på morgonen. Har letat fram "fin"kläderna från undangömmorna så jag har något att ha på jobbet! Ska bara tvättas och fräschas till lite!
En bild från en av Marias och mina skogspromenader!
I dag gick Maria och jag runt berg. Det gick lite fortare än sist vi gick. Det går ju lättare nu när det inte är isgata på alla skuggpartier! Skönt! Tog inte med kameran idag för som vanligt ser vi bara en och annan katt eller häst.
Fia skulle ha kommit i dag men hon hade för mycket skolarbete att ta hand om så vi får ses en annan dag! Skulle också ha varit på arbetsförmedlingen i dag men behövde inte gå dit för jag har ju fått jobb! Tillfälligt i alla fall.
Nu när jag vet att jag kommer att få in mer pengar i några månader ska jag köpa nya verandamöbler, det behövs! Det lär ju finnas en massa på blocket.se som bara väntar på att få bo på min veranda!
Jaha... det var la det hela... Eftrersom det inte finns något att se på tv i kväll får jag hänga med min kompis Alan Banks!
Ha det bäst mina vänner!

Fy faan så glad jag är!

Jag vet inte riktigt hur jag ska bete mig! Jag har fått jobb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Börjar jobba halvtid nästa vecka och sen går jag på heltid i Maj, Juni och Juli. Efter detta kommer jag att gå på timmar.
Vart undrar ni förstås!?
Jag ska jobba i växeln/receptionen på kommunalhuset!
Det ska bli så jävla skönt att få jobba igen! Det ska bli så kul! Fram till tisdag ska jag lusläsa kommunen hemsida och försöka lära mig lite namn och befattningar har jag tänkt!
Åh, jag måste fira detta känner jag!
Ha det!

Sköna söndag!

Äntligen är helgen över så det kan bli måndag! Är lite nervös och mycket förväntansfull!
Vaknade i chock i morse! SNÖSTORM!!!!  Inte nu igen! Jag vill ju inte ha mera snö, men det är ju hela April kvar och det är väl inte för inte som det kallas Aprilväder. Jaja, det är ju bara att gilla läget, jag kan ju inget göra åt eländet!
Tiny är bra rolig! Bara för att Elsa sover i korgen ska hon göra det med...
Tiny är ju lite större och tjockare än Elsa men hon får tydligen plats ändå!
Men, när Tiny sover i korgen blir ju Elsa lite avundsjuk och vill också sova i en korg. Då tar man den gamla brödkorgen till hjälp.  Nu har de var sin korg att sova i!
Nästa gång jag kommer till England, Cambridge ska jag skaffa en namnbricka till Elsa med hennes namn på så hon slipper heta Maja.
Men hon är allt bra söt i den hon har på sig nu!
Nu ska jag se om det kan finnas nått på tv att se, om inte ska jag nog ta med mig min kompis Alan Banks in i sängen!
Ha det bäst!

RSS 2.0