Oj!!

Hm... trodde inte det var så länge sen jag bloggade sist....

Jaha... vad har hänt sen sist då... inte mycket tyvärr. Jag är fortfarande sjuk, mindra kul. Jag var på en anställningsintervjuv för ett jobba jag har noll erfarenhet av, fick inte jobbet...

Idag när jag skulle vattna mina orkideer hände en liten olycka!



 Mina bebisorkideer trillade av moderplantan! Men eftersom de trillade av så lätt får jag anta att de ville flytta hemmifrån, så jag planterade dem i egna krukor.



....  krukor och krukor...  jag har inga genomskinliga så jag klippte till ett par petflaskor. Gjorde några hål i botten och hällde i orkidekompost.



Nu hoppas jag bara att de överlever!

Jaha.... det var la det...  typ...

Nu är det sovdax!



tvätt, tvätt och tvätt....

Jag har en massa tvätt jag måste ta hand om! Får skylla mig själv eftersom jag inte tvättat på länge. Jag har tvättat 2 msakiner redan, den 3:e ligger i nu och jag har fortfarande 2 maskiner kvar. Kanske inte så mycket tänker ni men jag är ju själv! Det är bara min tvätt! 

I går skjutsade jag Jossan till tandläkaren i stan, Sari följde med som sällskap. Slösade pengar på nya strumpor! Men jag har fått besked från akassan så nu kommer det pengar på torsdag.

I dag har jag skjutsat Sari till torget för att veckohandla. Själv skulle jag bara ha te och glödlampor, men som alla vet lämnar man ju aldrig affären med så få varor... jag köpte bara bra saker dock, typ mat!

Synd att Elsa är så liten än att hon inte kan tvätta åt mig. Hon gillar iaf tvättkorgen!





Trots att jag sover själv i en dubbelsäng är det alltid trångt! Tiny och Elsa sover alltid brevid mig eller nere vid fötterna. Jag gillar inte när det är trångt runt fötterna så jag flyttar lite på mig, katterna flyttar efter och på morgonen när jag vaknar ligger jag på diagonalen i sängen....



 Nu är det dax att ta hand om tvätten igen... maskin nr 4 ska in!


Ha det bra så ses vi snart igen!

Välkommen 2012

Så var det nytt år, IGEN, tycker inte det känns som att ett år redan gått. Jag hinner ju inte med!

Nyår firades mycket lugnt och stilla här hemma med mamma. Vi åt räkmackor och skålade i alkoholfri cider.  Jocke och Sari kom förbi på lite fika. Gick ut och tittade på fyrverkerierna med Maria. Någon/några släppte upp en massa fina orangea rislampor, tänk om alla gjorde det istället för högljudda raketer. Mycket finare!

Det nya året börjar som det gamla slutade, jag är fortfarande sjuk!! Men det verkar sitta mest i bihålorna så jag får la ge mig till tåls ett tag till, om det inte ger med sig av sig själv får jag hälsa på fabror doktorn.

Förra året lyckades jag tappa 8 kilo helt utan ansträngning, jag har bara sett till att äta ordentligt varje dag. Jag är hemsk på att fuska med mat, dricker hellre te. Men , nu ska det ätas mat varje dag! Kanske tappar jag lite till under året och kan se fram emot ett ännu lite smalare nyår nästa gång!

Nu ska jag försöka ta tag i den här dagen, måste dammsuga upp slaktavfallet från julbocken, tvätta ett par maskiner och laga mat!

Ha det bäst så ses vi snart igen!


P.s. ett tips...  ring era leverantörer av telefon, tv och bredband och kolla vad de har för erbjudande åt er. Jag sparar lite drygt 200:-/månad nu! Me like!


RSS 2.0